1+


Robens Pamir er den letteste serien av Robens dunsoveposer og oppfyller kravene til ultralette soveposer med høy yteevne, takket være andedunsblandingen av høy kvalitet kombinert med det suverene Toray Taffeta nylonytterstoff og Taffeta nyloninnerstoff, som gir tre modeller med en vekt helt ned til 590 gr.

Designdetaljene reduserer også soveposernes vekt: Pamir 750 (til høyre) har en bokskonstruksjon med horisontale sømmer, mens Pamir 500 har en gjennomsydd underside med en overside i bokskonstruksjon. Begge soveposer har en centreret lynlås, som gjør dem praktiske og enda lettere.

Pamir har 90/10 andedun av høy kvalitet, dette gir, lav vekt, fremragende isolering og ekstrem holdbarhet med lang levetid. Dersom den oppbevares korrekt, kan en sovepose holde i mer en 20 år og fremdeles fungere godt.

Hver eneste detalj og det materiale, som brukes i konstruksjonen, er nøye utvalgt og har sine egne unike fordeler, som igjen øker sluttproduktets verdi, ytelse og kvalitet, og gir brukeren det best mulige produkt.

Admin
Eier, og drifter nettbutikkene Arctic-Fritid.no og Villmarksbua, samt Pulpit Rock Adventure som leier ut turutstyr, og guider turistene i fjellområdene rundt Lysefjorden.

Legg inn en kommentar

Bli den første til å kommentere!

Varsel om
avatar
wpDiscuz