1+

Lettvektsteltet Robens Red Rock UL | Blogg - Arctic-Outdoors.no
Lettvektsteltet Robens Red Rock UL veier kun 1,39 kg (1,32 kg, når det er pakket ned til et absolutt minimum), og reises med ytterteltet først eller på én gang.

Red Rock er et raskt å sette opp 2-manns tunneltelt med to buestenger, som inkorporerer en takstang, som igjen øker stabiliteten og ståhøyden i inngangspartiet, og gjør det behagelig å sitte der.

De utvendige dørene kan åpnes på flere forskjellige måter alt etter værforholdene.

Aluminiumsstenger av høy kvalitet samt Robens HydroTex® UL materiale reduserer vekt og pakkestørrelse. Den meget lave vekten gjør teltet ideelt for turgåere, syklister og andre som trenger et lett telt med god plass.

Anbefaling: Red Rock UL er et ultralett kuppeltelt med god stabilitet og udvidet inngangsparti, som er mer allsidig og brukervennlig en de fleste andre telt i denne kategorien.

Robens tester fortsatt alle sine telt i egne testfaciliteter. Ved testene registreres den maksimale vindhastighet (MAX), som teltet utsettes for, samt den gjennomsnittlige vindhastighet (AVG), hvor der forekommer strukturel ustabilitet. Strukturel ustabilitet kan f.eks. være en knekt/bøyd stang, eller at teltet klapper sammen for så å reise seg igen, når vinden avtager.

Opp til den maksimale vindhastighet har det ikke på noe tidspunkt forekommet noen form for katastrofal svikt. Robens anvender nå et ikon, som også kan ses på Robens’ webside, og som viser tallene for MAX og AVG for de enkelte telt.

Admin
Eier, og drifter nettbutikkene Arctic-Fritid.no og Villmarksbua, samt Pulpit Rock Adventure som leier ut turutstyr, og guider turistene i fjellområdene rundt Lysefjorden.

Legg inn en kommentar

Bli den første til å kommentere!

Varsel om
avatar
wpDiscuz